Vårt kampanjteam förstärks med Louise Forslid

Vi har rekryterat igen! Denna gång är det Louise Forslid som börjar hos oss på tjänsten som Digital specialist. Hon kommer senast från MediaCom där hon hade tjänsten som digital projektledare, har tidigare det jobbat på Danone och har en utbildning inom strategisk kommunikation från Lunds Universitet. Hon sökte sig till Life of Svea då hon dels tilltalades av vår målgrupp och produkt, men även av av vår företagskultur.

Rekryteringen är en del i att förstärka vårt kampanjteam som leds av Mimmie Bikazzan, Head of Campaigns. Såhär säger hon om rekryteringen:

–Vi har haft en väldigt utvecklande höst, och står nu inför ett nytt år med många stora planer och har därför anställt Louise till vårt team. Jag tror att hon kommer ha mycket att erbjuda oss och hon har en bra kompetens inom den digitala affären, vilket kommer hjälpa oss och våra kunder att få ut det mesta möjliga av sina kampanjer på våra sajter. Louise är en glad och positiv tjej som med sin noggrannhet och sitt servicetänk kommer stärka upp vårt team!

Vill du också börja jobba hos oss? Här hittar du alla våra lediga tjänster!