Vi söker - Life Of Svea
17550
page,page-id-17550,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Life of Svea & Nyheter24-Gruppen söker kommersiell redaktör

Tillsammans når vi cirka 3,5 miljoner unika besökare varje vecka, med våra sajter Nyheter24, Modette, Blogg.se, Tyda, Kwiss.me, Familjeliv, Allt för föräldrar, Mammasidan, Bröllopstorget, Devote, Svenska namn, Min bebis. Nu söker vi en kommersiell redaktör som vill vara med och växa vår kommersiella avdelning!

 

Som kommersiell redaktör hos oss arbetar du såväl med kampanjer för våra kunder (natives), som vårt egna shoppinginnehåll (leadgenerering/affiliate). Du ingår i ett team med fyra andra kommersiella redaktörer. Vi har högt uppsatta mål, och vill hela tiden växa ännu mer.

Som kommersiell redaktör hos oss blir du skicklig på att producera engagerande material, sprida det i sociala medier, Google-optimera, samt även på att analysera trafik och läsarbeteende.

 

Vi söker dig som är en skicklig skribent, och vet hur man skriver för webben och olika målgrupper. Har du erfarenhet av trafikanalys, affiliate eller native är det meriterande, men inget krav. Vi är placerade i centrala Stockholm, och tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Ansök:

Sista datum för ansökan är 15 juni, men intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan så snart som möjligt till jobb@lifeofsvea.se.