Vill du ha praktik på Nyheter24? Sök nu! - Life Of Svea
18987
page,page-id-18987,page-child,parent-pageid-17550,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vill du ha praktik på Nyheter24? Sök nu!

Är du journaliststuderande? Vill du jobba med webbjournalistik? Sök dig då till Nyheter24. Vi tar emot praktikanter på redaktionerna nyheter, nöje, TV och SEO.

Nyheter24 är en rolig och dynamisk arbetsplats mitt i centrala Stockholm. Som praktikant kommer du känna dig delaktig och värdefull från första dagen.

Redaktionen består av runt 15 unga och drivna medarbetare som älskar journalistik och sociala medier mer än allt annat. De kommer hjälpa dig att utveckla och förverkliga dina idéer.

På Nyheter24 kommer du få möjligheten att praktisera på olika redaktioner – och hitta ett bevakningsområde som passar just dig.

Vi ser helst att din praktik på Nyheter24 är minst fyra veckor. Journalistutbildning, pågående eller avslutad, är inte ett krav.

Vi söker dig som har ett öppet sinne, är extremt driven och vill vara med och utveckla framtidens webbjournalistik.

 

 

Vi har praktikplatser året runt!

Nyhetsredaktionen: 1 plats

Nöjesredaktionen: 1 plats

TV-redaktionen: 1 plats

SEO-redaktionen: 1 plats

 

Ansök:

Skicka ett mejl till henrik.eriksson@nyheter24.se och berätta om varför just du vill praktisera på Nyheter24. Bifoga gärna en CV och ett personligt brev.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan.

Henrik Eriksson Chefredaktör och ansvarig utgivare.