Life of Svea söker ny redaktör

Nu söker vi en passionerad redaktör som vill skapa banbrytande journalistik mot den kvinnliga målgruppen. Du kommer arbeta på vår feature-redaktion som jobbar med innehåll till flera av våra största varumärken och profiler. Redaktionen är ett tight team med höga ambitioner. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi förutsätter att du som söker jobbet har ett inre driv och inte är rädd för att tänka stort och ta för dig. Life of Svea har det starkaste digitala erbjudandet mot målgruppen kvinnor 18-45 år. Varje vecka når vi 3,8 miljoner unika besökare, har 2 miljoner startade videoströmmar och det pågår 200 000 samtal per dag i våra 3 miljoner forumtrådar. Vi erbjuder en provanställning på heltid med möjlighet till fast anställning.

Vad vi söker:

Vi söker en ny redaktör som är redo att ge allt och bli en betydande del av Life of Sveas historia. För att bli en del av vårt team behöver du vara bäst på det digitala och veta vad som engagerar. Redaktören vi söker kommer fokusera på att skapa innehåll som riktar sig mot kvinnor med familj. Rollen kräver att du som anställd är innovativ, ansvarstagande och ihärdig. Har du själv familj är det ett stort plus.

Här är några egenskaper vi förväntar oss att du besitter:

Du har mycket goda kunskaper om SEO.
- Du älskar att skapa innehåll till sociala medier och vet vad som engagerar.
- Du älskar att möta nya människor och vill att din journalistik berör kvinnan.
- Du är en glädjespridare som peppar dina kollegor.
- Du har studerat journalistik eller har erfarenhet från liknande jobb.
- Du är prestigelös.
- Du har erfarenhet av foto, video och redigering.

Om Life of Svea:
Life of Svea är ett digitalt mediehus. Varje vecka når vi 3,8 miljoner unika besökare på våra 15 egna sajter och har 2 miljoner startade videoströmmar. I våra 3 miljoner forumtrådar pågår 200 000 samtal dagligen och vi har över 700 000 följare på våra sociala mediekanaler. Våra kunder får smarta lösningar som ger resultat, stärker affären samt varumärket i målgruppen kvinna 18 - 45 år med familj. Under sommaren 2019 förvärvades Nyheter24 inkl. Blogg.se, Modette och Kviss samt LOPPIgruppen med Loppi.se och Vimedbarn.se. Läs mer om våra plattformar och produkter här

Ansök:
Välkommen med din ansökan till jobb@lifeofsvea.se. Märk din ansökan med “Ny redaktör”. Rekryteringen kommer ske fortlöpande.