Säljare sökes med bra kontakter inom e-handeln - Life Of Svea
18853
page,page-id-18853,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Säljare sökes med bra kontakter inom e-handel

 

Life of Svea är ett av Sveriges ledande digitala mediahus mot målgruppen kvinna, med en räckvidd på över 3,8 miljoner unika besökare per vecka. Nu söker vi en säljare till ett av våra mest snabbväxande affärsområden – Shopping & leadgenerering.
Inom vårt affärsområde Shopping och leadgenerering, skapar vi kvalitativa leads och driver trafik åt våra partners inom e-handel, medlemssajter och jämförelsesajter. Teamet du kommer jobba med består av skribenter och experter inom trafik, analys och SEO. Som ständigt arbetar för att utveckla vår affär.
Vi arbetar med några av branschens största digitala aktörer. Nu söker vi en säljare som kommer att vara en nyckelspelare i affärsområdets framtida tillväxt.

 

Om rollen

I rollen som säljare på Shopping och leadgenerering kommer du att ansvara för att hitta och ta in nya partners/kunder. Rollen består av mycket kundbearbetning  där du aktivt söker upp nya potentiella partners, berättar om vårt erbjudande, och ansvarar för hela processen – från kontakt och prospektering, till signerat kontrakt. Du blir en del av ett snabbrörligt och energifyllt team. Totalt i bolaget är vi cirka 50 personer, med en spännande mix av kompetenser och avdelningar – redaktion, sälj, projektledare, utvecklare, designers/UX, kommersiella kreatörer, analys med flera.

 

Om dig

Vi tror att du har något eller några års ansvar av försäljning. Om du har goda kontakter inom e-handeln är det meriterande, men inget krav. Du är ansvarstagande och resultatfokuserad, och trivs i en fartfylld organisation med höga mål och ambitioner.
I oss hittar du en positiv organisation, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som medarbetare. Vi jobbar nära tillsammans och vill hela tiden bryta ny mark.

 

Ansök:
Ansökan skickas till christofer.rahmner@lifeofsvea.se
Intervjuer sker löpande.