Vi lanserar en ny podcast – premiär för Fröling & Rejsmar

I Fröling & Rejsmar möts och samtalar Tilde Fröling och Alexandra Rejsmar, två för varandra okända kvinnor – till en början. De diskuterar allt ifrån stora samhällsfrågor till mindre vardagsbekymmer. Trots sina olikheter har de två saker gemensamt, nämligen starka åsikter och gränslös humor. Alexandra är en av toppbloggarna på vår sajt Familjeliv, där även Tilde Fröling bloggade tidigare.

Hela produktionen av podcasten sker in-house hos oss och projektleds av vår Content Manager Tove Hellsten som sköter allt ifrån klippning till marknadsföring av podden.

Det är roligt att producera en egen podcast och Tilde och Alexandra är två härliga tjejer att jobba med. De kompletterar varandra bra i samtalen då de båda två har starka åsikter, men lyssnar samtidigt på varandra och får till bra diskussioner, säger Tove om podcasten.

Alexandra Rejsmar och Tilde Fröling kände till varandra genom sociala medier men exakt hur deras kontakt började minns inte Alexandra, men hon vet att de fann varandra ganska snabbt.

Jag vet inte vem som började följa vem först på Instagram, men vi började kommentera varandras Stories och det slutade med att vi snackade lite varje dag. Vi kände att det fanns ett bra flow och en skön jargong där vi inte dömde varandra och båda kände att det här måste vi ju göra något av. Så då blev det den här podden, säger hon.

Podcasten finns att lyssna på där poddar finns, eller direkt här.

Är du intresserad av att annonsera i någon av de podcasts vi arbetar med? Kontakta vår försäljningschef Linda Selenhag på [email protected].