Life of Svea breddar influenceraffären i och utanför sitt nätverk

Att influencer marketing blivit uppmärksammat och populärt de senaste åren är ingen hemlighet, hur man däremot arbetar med de olika plattformarna och profilerna på ett effektivt och smart sätt är dock inte lika självklart. Därför satsar vi nu mer på vår influenceraffär för att kunna erbjuda våra kunder fler kreativa, agila och smarta kampanjer i olika sociala kanaler.

Vi har erfarenhet av att matcha rätt influencers med våra kunders varumärken och kampanjer, men breddar nu vår affär ytterligare. Förutom att vi själva rekryterat fler influencers till våra egna bloggportaler, däribland Ellinor Bjurström och Annika Sjöö som stärker oss i målgruppen kvinnor 20-45 år, så öppnar vi upp för affärer med influencers utanför vårt slutna nätverk. Det ökar möjligheten att hitta perfekta matchningar mellan varumärke och influencer för att på så sätt kunna skapa skräddarsydda och unika kampanjer åt våra kunder. – Styrkan med detta är såklart att vi blir helt obegränsade i kreerandet av kampanjen för kunden. Istället för att fokusera på att hitta samarbeten till våra exklusiva bloggare fokuserar vi helt enkelt på kampanjs helhet och kan rodda ett samarbete med en influencer i Barcelona om det är den personen vi tycker är bäst för just denna kampanj och dess mål. Vi vill komma ifrån platta influencersamarbeten bestående av enstaka produktbilder och ersätta det med kreativa kampanjer som verkligen ger något. Influencers kan vara bland det bästa som hänt mediavärlden, säger Isabella Jedler, Head Of Influencers på Life Of Svea.

Här är några av de nya influencers vi samarbetar med:

Mimmi Kapell 24 år, en sprallig och glad träningstjej som precis fött sitt första barn tillsammans med sin sambo. Hon har över 143 000 följare på Instagram och älskar inredning, träning, hälsa, party, resa och mycket mer där till! Hon jobbar som personlig tränare och Influencer, har en hemsida där hon säljer träningsprogram online, mimmikapell.com, och älskar att hjälpa sina följare mot ett hälsosammare och piggare liv!

Klicka här för att komma till Mimmis blogg

Ellinor Bjurström 23 år, tidigare känd från bland annat Top Model Sverige fick precis sitt första barn tillsammans med sambon Jimmy Olsson (känd från Rackartygarna). Hon är en tjej som har glimten i ögat och nära till skratt som älskar att göra allt från pyssel till att åka vattenskoter. Hon är öppen som en bok och har inga som helst problem att dela med sig av allt som sker i livet. Nyligen har hon även delat med sig av sin förlossning i tre delar på sin YouTube kanal där hon öppet pratar om händelsen för att minska oron för kvinnor som snart ska gå igenom en förlossning själva.

Klicka här för att komma till Ellinors blogg

Lina Spansk, är en tjej med många bollar i luften! Hon har ett brinnande intresse för träning och hälsa och väntar nu sitt första barn till senhösten. Lina älskar förutom träningen även heminredning, raw bakning, resor och mycket annat! Hon arbetar som personlig tränare och som konsult inom fastighetsbranschen. Nu utbildar hon sig även ytterligare som personlig tränare inom just gravidträning som minst sagt kan vara en djungel.

Klicka här för att komma till Linas blogg

Annika Sjöö 37, en energisk och glad göteborgska som tidigare varit dansare i let’s dance, programledare, föreläsare och författare inom träning, kost och hälsa. På bloggen får vi läsa om hennes koncept ”helt enkelt” där hon delar med sig av små medel som gör stor skillnad i familjelivet.

Klicka här för att komma till Annikas blogg

Har du frågor om hur vi jobbar med influencer marketing eller vill samarbeta med någon av våra profiler? Kontakta Isabella Jedler, Head of Influencers på [email protected].