Life of Svea söker skribent med bakgrund som legitimerad barnmorska

Om jobbet

Har du en bakgrund som legitimerad barnmorska men drömmer om en framtid som passionerad skribent? Nu söker vi dig som brinner för att stötta kvinnor genom livets största skeden och vill ta chansen att göra det storskaligt genom att skapa innehåll som når ut till miljontals.

Du kommer arbeta på vår feature-redaktion som skapar innehåll till flera av våra största varumärken och profiler. Redaktionen är ett tight team med höga ambitioner. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi förutsätter att du som söker jobbet har ett inre driv och inte är rädd för att tänka stort och ta för dig.

Life of Svea har det starkaste digitala erbjudandet mot målgruppen kvinnor 18-45 år. Varje vecka når vi 3,8 miljoner unika besökare, har 2 miljoner startade videoströmmar och det pågår 200 000 samtal per dag i våra 3 miljoner forumtrådar. Tjänsten är en heltidsanställning med inledande provanställning.

Vad vi söker

Vi söker en skribent med bakgrund som legitimerad barnmorska. Du brinner för att stötta och guida kvinnor genom livets största skeden och har nu chansen att få göra det storskaligt genom att skapa innehåll som når ut till miljontals. För att bli en del av vårt team behöver du vara snabbfotad, digital och veta vilka frågor som engagerar målgruppen. Skribenten vi söker kommer fokusera på innehåll som riktar sig mot kvinnor med familj. Rollen kräver att du som anställd är innovativ, ansvarstagande och noggrann. Har du tidigare jobbat med någon typ av skrivande är det ett stort plus.

Här är några egenskaper vi förväntar oss att du besitter

– Du älskar att skriva och är duktig på att formulera dig. Dessutom har du goda kunskaper om skrivregler och det svenska språket.

– Du älskar att vara kreativ i ditt arbete, men du kan även jobba koncentrerat med dagliga uppgifter.

– Du är en glädjespridare som peppar dina kollegor.

– Du är prestigelös.

– Du har erfarenhet av enkel foto- och videoredigering.

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Ansök

Välkommen med din ansökan till [email protected]. Märk din ansökan med “Ny skribent”. Rekryteringen kommer ske fortlöpande.