Life of Svea söker redaktör till featureredaktionen

Brinner du för att väcka engagemang, nyfikenhet och känslor? Älskar du att följa flödet på sociala medier, hålla koll på de senaste onlinetrenderna och paketera dem till något spännande? Är du dessutom mamma, en riktigt vass skribent och rubriksättare? Då är du definitivt den vi söker!

Om rollen som redaktör:
Du kommer vara en del av en redaktion och skapa innehåll till våra sajter inom livsstil, föräldraskap och nöje. Du kommer ha ett stort ansvar i att ta fram innehåll och fylla våra featuresajter med nyskapande, modernt och engagerande innehåll till våra läsare. Till featuresajterna inkluderas Allt för föräldrar, Loppi, Bröllopstorget, Familjeliv och Modette.

I tjänsten ingår även produktion av natives samt arbete med att skapa engagemang i våra olika forum. Du ska vara en initiativtagande, måldriven person som levererar effektivt och kvalitativt. Du är en lagspelare men trivs också bra i att jobba självständigt. Du ska aldrig tveka på att själv lyfta på luren för att få ett eget citat och du spanar gärna på internet efter spännande nyheter vi kan lyfta som kan engagera målgruppen. Då flera av våra sajter har ett familje- och föräldrafokus är det viktigt att du har ett sinne för vad för slags innehåll som passar även för den berörda målgruppen.

För rollen krävs det att du:
● Har redaktionell erfarenhet
● Har en utbildning inom journalistik, media eller kommunikation
● Har jobbat med att driva trafik via sociala medier
● Har kunskaper inom Google Analytics
● Är förälder

Det är meriterande om du:
● Har god kännedom om vår målgrupp
● Arbetat med SEO


Tjänsten är ett heltidsjobb som utgår från vårt kontor i centrala Stockholm.
Skicka in din ansökan till [email protected]. Vi gör intervjuer löpande.