Life of Svea söker kommersiell redaktör - Life Of Svea
18850
page,page-id-18850,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kommersiell redaktör

Gillar du att ständigt optimera, följa upp och analysera läsarnas beteenden? Då kan du bli en del av Life of Sveas nya satsning!

 

Life of Svea växer så det knakar. Nyligen förvärvade vi sajterna Nyheter24, Modette, Blogg.se, Tyda, Kwiss.me och LOPPIgruppen. Nu har våra sajter över 3.5 miljoner besökare varje vecka med de tidigare sajterna Familjeliv, Allt för föräldrar, Bröllopstorget, Min Bebis, Rodeo, Devote och Mammasidan. Nu söker vi en kommersiell redaktör som vill jobba med vårt shoppinginnehåll (leadgenerering/affiliate) på flera av våra sajter.

 

Vad vi erbjuder dig

Som kommersiell redaktör hos oss blir du skicklig på att producera engagerande material, sprida det i sociala medier, Google-optimera, samt på att analysera trafik och läsarnas beteenden. Du kommer sitta i nya kontor i centrala Stockholm och vara en del i en tight grupp med kommersiella redaktörer som tillsammans arbetar för att nå våra mål.

 

Vad söker vi?

Vi söker dig som gillar att skriva men framförallt brinner du för att se resultatet av ditt arbete. Du gillar att ständigt analysera trafiken på sajterna och optimera dina texter för så bra resultat som möjligt. Som kommersiell redaktör kommer du skriva på flera av våra sajter, så det är bra om du gillar att sätta dig in i många olika ämnen.
Har du erfarenhet av trafikanalys, affiliate eller native är det meriterande, men inget krav. Vi är placerade i centrala Stockholm, och tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Ansök:
Sista datum för ansökan är 15 september, men intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan så snart som möjligt till jobb@lifeofsvea.se.