Erbjudande Podcast - Life Of Svea
17442
page,page-id-17442,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Podcast

Podcaster är växande kanal som konsumeras allt mer. Riktat innehåll möjliggör klockren målgruppsstyrning. Kan användas i syfte att stärka varumärket på ett personligt sätt, öka köpintention och rikta konkreta erbjudanden mot en tydlig målgrupp. Hög trovärdighet hos lojala lyssnare.

 

I vårt erbjudande ingår två podcaster som vänder sig till målgruppen kvinna/mamma.

Förlossningspodden

En podcast om föräldraskap, födande, amning, ideal, föreställningar, underbara upplevelser, starka känslor – och inte minst förlossningar. Varje onsdag kommer en ny gäst till studion som delar med sig av sina erfarenheter kring förlossningen.

 

Förlossningspodden leds av Emma Philipsson som till vardags är verksam som doula och jobbar med att skriva och producera podcasten. Emma är 35 år, bor strax utanför Stockholm tillsammans med sin fru, sina två barn och familjens franska bulldog. Emma bloggar även hos Allt för föräldrar.

 

Räckvidd:  60 000 lyssningar/månad

Förlossningspodden »

forlossningspodden

Allt för föräldrar-podden

En podcast om livet som förälder och allt vad det innebär. Allt för föräldrar-podden leds av trebarnsmamman, träningsinstruktören och barnmorskan Maria Wigbrant.

Maria är författare till boken Start, Glad, Gravid.

I varje avsnitt samtalar Maria med en inbjuden gäst om föräldralivets utmaningar och glädjeämnen.

Räckvidd 5 000 lyssningar/månad

Allt för föräldrar podden

alltforforaldrarpodden_512