Lisa Aggeborn ny Head of Content på Life of Svea - Life Of Svea
18408
single,single-post,postid-18408,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lisa Aggeborn ny Head of Content på Life of Svea

lisa aggeborn life of svea head of content

Life of Svea har rekryterat Lisa Aggeborn till den nyinsatta tjänsten som Head of Content. Hennes främsta uppgift blir att leda och förbättra det redaktionella arbetet på bolagets alla sju sajter. 

Lisa Aggeborn kommer senast från startupen upday for Samsung, men har tidigare erfarenhet från såväl kommersiell som redaktionell journalistik. Hon ser fram emot att ta sig an utmaningen att göra Life of Sveas sju sajter ännu bättre genom att skapa riktigt bra innehåll, som uppskattas av såväl läsare som samarbetspartners.

Det är grymt att få bli en del av vad som verkar vara ett härligt gäng och en spännande och dynamisk organisation, säger Lisa om nya rollen på Life of Svea.

William Kim, Head of Product på Life of Svea, ser mycket positivt på rekryteringen.

Vi är fantastiskt glada att ha Lisa Aggeborn ombord som Head of Content. Lisa kommer med sin kunskap, energi och entusiasm att stärka innehållet ytterligare på våra plattformar, både redaktionellt och kommersiellt.

 

Klicka här för att komma i kontakt med Lisa eller någon annan av Life of Sveas medarbetare.