Daniel Forfot ny KAM på Life of Svea - Life Of Svea
18324
single,single-post,postid-18324,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Daniel Forfot ny KAM på Life of Svea

Daniel-forfot1


Vi inleder hösten med att rekrytera ännu en Key Account Manager till vårt säljteam. Denna gång är det Daniel Forfot som ytterligare stärker upp vår redan starka säljkår.

Daniel Forfot har jobbat inom media de senaste 10 åren och kommer närmast från Norsk Helseinformatikk AS som har kontor i Trondheim. Även där hade Daniel rollen som KAM och jobbade med att sälja digitala annonslösningar främst till läkemedelsindustrin. Daniel har ett brinnande intresse för idrott, både att utöva och att titta på, och har en stark vinnarskalle.

Jag ser verkligen fram emot min nya tjänst på Life of Svea. Det känns som ett företag på frammarsch, ett företag som inte är rädda för förändring, säger Daniel.

Linda Selenhag är försäljningschef och är mycket nöjd med den senaste rekryteringen:

Rekryteringen av Daniel känns jättebra. Han har relevant bakgrund och erfarenhet men han är framför allt otroligt driven och vet vad han vill framåt, säger Linda Selenhag.

Vill du komma i kontakt med Daniel Forfot eller någon av våra andra säljare? Klicka här!