Life of Svea rekryterar Isabella Jedler - Life Of Svea
18189
single,single-post,postid-18189,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Life of Svea rekryterar Isabella Jedler

isabella-jedler-influencer

Life of Svea hjälper varumärken att nå och engagera en köpstark och renodlad målgrupp, kvinnor mellan 20-45 år. Med våra medier, influencers och plattformar som bas skapar vi kreativa lösningar som skräddarsys efter kundens behov. Vi ska nu ta vår influenceraffär till nästa nivå och har rekryterat Isabella Jedler som Head of Influencer.  Isabella är själv influencer med 85 000 följare på Instagram, en bloggkarriär i bagaget och stor erfarenhet av att jobba med influencer marketing. 

Vi är oerhört glada att få ombord Isabella! Hon kommer med sin bakgrund som både influencer och som ansvarig för att skapa riktigt vassa kampanjer för kunder vara en viktig spelare i att utveckla vår influnceraffär. Med en djup förståelse för vad som gör en influencerkampanj framgångsrik kommer Isabella starkt bidra till bra upplägg för våra kunder, säger Daniel Mälsjö, VD på Life of Svea.

Vi har en otroligt engagerad målgrupp och relevant content är avgörande. Genom att komplettera vår redan starka ställning inom native med ett utvecklat influencererbjudande kommer vi flytta fram sina positioner på marknaden ytterligare.

Att börja jobba på Life of Svea känns fantastiskt roligt och ett naturligt nästa steg för mig. Det finns verkligen en stor potential för utvecklingen av influencer affären och att få bidra till branschens utveckling är verkligen någonting som driver mig. Dessutom är hela teamet ett riktigt härligt, positivt, kunnigt och driftigt gäng som man gärna ansluter sig till, säger Isabella Jedler, Head of Influencer på Life of Svea.

För mer information kontakta:
Isabella Jedler, Head of Influencer, 072-526 43 68, isabella.jedler@lifeofsvea.se
Daniel Mälsjö, VD, 070 – 14 26 774, daniel.malsjo@lifeofsvea.se

Läs mer om Life of Sveas erbjudande på: lifeofsvea.se.