Våra två nya KAM - Andres Gonzalez och Martina Herrmann - Life Of Svea
18176
single,single-post,postid-18176,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Våra två nya KAM – Andres Gonzalez och Martina Herrmann

Martina Herrmann Andres Gonzalez Life of Svea

Vi är i en expansiv fas och har anställt två nya Key Account Managers för att stärka upp vår säljavdelning ytterligare. Våra senaste rekryteringar är Andres Gonzales och Martina Herrmann.

Martina kommer senast från Realtid Media där hon också jobbade som KAM, med fokus på att sälja digitala kampanjer inom bank- och finanssegmentet.

Andres har jobbat inom försäljning enda sedan gymnasiet och har en bred erfarenhet inom olika typer av försäljning. Inom media har han arbetat i tre år och kommer senast från Metro där han jobbade med försäljning mot nöjessegmentet, både i digital och tryckt media.

Vår försäljningschef Linda Selenhag ser rekryteringarna som en del i att bygga upp det vassaste säljteamet på marknaden:

Rekryteringen av Andres och Martina är ett led i våra satsningar i att ytterligare växla upp vårt sälj för att kunna nyttja vår fulla potential, och deras bakgrunder kompletterar gruppen otroligt bra. Dessutom kommer Mia Falk tillbaka från sin föräldraledighet så idag har vi ett fulltaligt och starkt säljteam på nio personer, som alla har olika erfarenhet och bakgrund. Det gör oss otroligt starka och vi har ett väldigt spännande saker på gång och jag är säker på att det kommer bli vårt mest utvecklande år någonsin, Linda Selenhag.

Här kan du komma i kontakt med säljavdelningen på Life of Svea.

 

Tags: