Vi rekryterar Felicia Åkerlind och Josephine Eskilsson - Life Of Svea
17959
single,single-post,postid-17959,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vi rekryterar Felicia Åkerlind och Josephine Eskilsson

felicia åkerlind josephine eskilsson life of svea

Vi har rekryterat två nya personer till vårt försäljningsteam, som leds av Linda Selenhag. De två nya säljarna, som främst kommer att fokusera på influenceraffären på Devote och Rodeo, heter Felicia Åkerlind och Josephine Eskilsson.

Felicia och Josephine, som båda är 24 år och kommer från Kalmar, har tidigare drivit ett bolag tillsammans där fokus låg på digital media riktad mot unga tjejer. De grundade bland annat appen It’s My Styl, ett socialt nätverk för unga tjejer inom mode och livsstil, samt medieplattformen Stylistas.com. Båda brinner för det digitala medielandskapet, och ser fram emot att lära sig mer om hur man skapar och levererar mervärde för kunden och hur man kan maximera konsumentupplevelsen. Med rekryteringen av Josephine och Felicia hoppas vi kunna stärka vårt erbjudande på Devote och Rodeo.

Det känns fantastiskt roligt att få jobba på Life of Svea! Det är ett grymt intressant mediehus som kommunicerar mot en stor målgrupp. Jag ser fram emot att lära mig mer om hur jag kan hjälpa varumärken att kommunicera med dem på ett engagerade och genuint sätt, säger Josephine om sin nya anställning.

Felicia håller med och tillägger:

Jag upplever ett varmt välkomnande här på kontoret och hoppas kunna bidra med ännu mer god energi i gruppen!

Vill du också jobba med försäljning hos oss? Just nu söker vi fler kollegor! Klicka här för att komma till ansökan. Vi söker även efter utvecklare, läs mer om den tjänsten här!

Fotograf: Mimmie Bikazzan