Life Of Svea | Vi söker
17550
page,page-id-17550,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
los_soker

Vi söker en teamleader till vår försäljningsteam

 

KOMMUN: STOCKHOLM YRKE: TEAMLEADER FÖRSÄLJNING
PUBLICERAD: 28 april 2017
ANSÖK SENAST: 28 maj 2017
ANSTÄLLNINGSFORM: Vanlig anställning , tillsvidare , heltid LÖN: Fast och rörlig lön

 

OM DIG OCH TJÄNSTEN

Vi söker en positiv och driven teamleader som vill stötta vår Försäljningschef i att vägleda och coacha vårt säljteam samt säkerställa att vår expansiva säljstrategi efterlevs och utvecklas.

 

Du blir en drivande och sammanhållande nyckelperson i vårt växande team av säljare, där du på egen hand och tillsammans med andra skapar nya affärsmöjligheter och utvecklar långsiktigt lojala kundkontakter. Du ansvarar dessutom för att coacha och utveckla dina säljkollegor i deras arbete och vara en hjälpande hand vid alltifrån prospektering till offertförslag och uppföljning.

 

Vi tror att du är en senior säljare med minst 5 års erfarenhet av försäljning inom digitala medier, teamledarerfarenhet är starkt meriterande. Självklart är du en inspirerande kollega och lagspelare som med ditt driv och engagemang skapar framgångsrika affärer. Dessutom är du kreativ och van att tänka utanför boxen när du tar fram offerter och skräddarsydda lösningsförslag. Du kan också göra affärsmässiga behovsanalyser samt agera såväl strategiskt som kreativt bollplank med dina kunder och vår leveransavdelning. Du projektleder strukturerat dina insålda projekt och är gärna spindeln i nätet från start till mål i dina egna och dina kollegors affärer.

 

 

DIN ORGANISATORISKA PLACERING
Teamleader med direktrapportering till Försäljningschef.

 

OM OSS
Life of Svea är ett digitalt mediehus som kommunicerar med målgruppen kvinna/familj. Som kommunikations- och mediepartner hjälper vi våra kunder att skapa kreativa och effektiva kommunikationslösningar inom ramen för vår målgrupp. Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens specifika behov och vårt erbjudande sträcker sig hela vägen från idé och planering till produktion, lansering och uppföljning. Vi är ett ungt team om 12 personer som hela tiden strävar efter att utveckla vår produkt. Under det senaste året har vi bland annat utökat antalet sajter, vår synlighet i sociala medier, våra samarbeten med influencers och startat upp egna podcasts. Vi brinner för att ta oss an nya utmaningar med ansvarstagande och engagemang som ledstjärnor – alltid med resultatet i fokus. Vi söker nu en till person som kan bidra med kreativa idéer och lösningar mot våra kunder för att tillsammans fortsätta att växa!
www.lifeofsvea.se

 

ARBETSPLATS
Life of Svea AB
Kungsgatan 44 5TR
111 35 Stockholm

 

 

SÖK JOBBET SENAST DEN 28 MAJ 2017
ANSÖKNINGSREFERENS: TLS1001
E-POST: linda.selenhag@alltforforaldrar.se

 

HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN?

Välkommen att kontakta vår Försäljningschef

Linda Selenhag
Telefon: 0763-21 22 62
linda.selenhag@alltforforaldrar.se