Life Of Svea | Vi söker en ny KAM till vårt säljteam
17740
page,page-id-17740,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
los_soker

Vi söker en ny KAM till vårt säljteam

 

KOMMUN: STOCKHOLM
YRKE: KAM/SÄLJARE
TILLTRÄDE: Omgående
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, heltid

 

Om oss:
Life of Svea är ett digitalt mediehus som kommunicerar med målgruppen kvinna/mamma. Som kommunikations- och mediepartner hjälper vi våra kunder att skapa kreativa och effektiva kommunikationslösningar inom ramen för vår målgrupp. Vi skräddarsyr lösningar utifrån kundens specifika behov och vårt erbjudande sträcker sig hela vägen från idé och planering till produktion, lansering och uppföljning. Med några av Sveriges största siter samlade under ett tak når vi en bit över två miljoner kvinnor varje vecka.
Vi som jobbar på Life of Svea älskar det vi gör. Vi brinner för att ta oss an nya utmaningar med ansvarstagande och engagemang som ledstjärnor – alltid med resultatet i fokus. Bland våra plattformar finner ni bl.a. Familjeliv, Allt för föräldrar, Devote, MinBebis och Mammasidan.

 

Om dig
Du är en prestigelös, ansvarstagande, och självgående säljare med några års erfarenhet av försäljning i den digitala världen. Du förstår att lyhördhet är nyckeln till framgång och behovsanalys är som en del av din personlighet. Att skräddarsy kreativa lösningar utifrån kundens behov tycker du är sjukt kul och tydliga målsättningar med relevant uppföljning, är en självklar del av säljprocessen för dig.
Du projektleder gärna dina insålda projekt och följer kunden från start till mål i nära samarbete med vår leveransavdelning.

 

Om tjänsten
Vi växer så det knakar och söker flera stjärnor till vårt säljteam! Som säljare är du en nyckelperson för företaget och i ditt arbete har du ansvar för att skapa förtroende för dig, för oss som bolag och för hela vårt erbjudande hos våra befintliga och potentiella kunder.
Du ansvarar för hela säljprocessen, från kundkontakt till avslutad affär. Du ska bygga och förädla förtroendefulla relationer till både slutkunder och mediebyråer. Givetvis arbetar du professionellt med en affärsmässig inställning där du tillsammans med dina kollegor skapar de bästa förutsättningarna för att bygga bolaget och driva utveckling framåt. Teamet du arbetar i är din styrka och du bidrar även till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegorna.

 

Din organisatoriska placering
KAM-säljare med rapportering till Försäljningschef.

 

Arbetsplats
Kungsgatan 44 5TR
111 35 STOCKHOLM

 

Sök jobbet snarast, vi rekryterar löpande

Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till:
linda.selenhag@lifeofsvea.se

 

Frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till vår försäljningschef Linda,
Telefon: 0763-21 22 62